Poduzeće IMG, sa sjedištem u Zagrebu, osnovano je 1988. godine kao privatno poduzeće specijalizirano za proizvodnju armatura iz nehrđajućih materijala za naftnu i petrokemijsku industriju, te u toj djelatnosti aktivno djeluje 20 godina.
Osim izrade širokog spektra gotovih proizvoda: izrada visokotlačnih i niskotlačnih ventila od nehrđajućih metala i drugih materijala, cijevnih spojnica, brzoizmjenjivih spojnica, prelaza, fiting spojnica, nepovratnih ventila, holendera, čeličnih brtvenih prstenova, mjernih prigušnica, te ostalih sklopova također od nehrđajućeg čelika ili drugih materijala.
Tvrtka se bavi i izradom rezervnih djelova prema nacrtu ili uzorku, uslugama remonta i rekonstrukcije regulacijskih ventila, bušotinskih zasuna, rafinerijske armature, kuglastih i konusnih slavina, te uslugama strojne obrade.
Tvrtka IMG 2005. godine uvodi sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2000, a od 2008. godine, kao prva u regiji, certificirana je prema EU direktivi 97/23 EC PED za ventile i hermeto spojnice, te ih označava CE znakom.

sgs
sgs
ISO 9001:2000 1988-2008 IMG